Η «Εννοιολογική Αρχιτεκτονική» μέσα από το μοντέρνο σχεδιασμό και τις μεθόδους κατασκευής είναι το κλειδί για τη δουλειά μας αυτή τη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο τα έργα ανήκουν στον τόπο όπου χτίζονται. Η χρήση τοπικών υλικών και παραδοσιακών μεθόδων ριζώνει το έργο στον τόπο κατασκευής του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ PETRICHOR BOUTIQUE HOTEL, μια “γειτονιά” με καθηλωτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ CONTE CASE, 3 πολυτελείς κατοικίες που εκτείνονται σε έναν ελαιώνα στους Παξούς.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ FLOW MICROROASTERY, ένα μινιμαλιστικό, στοχαστικό περιβάλλον.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ BUSINESS KOFI MICROROASTERY, ένα καταφύγιο για τους λάτρεις του καφέ και του design.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ CULT BARBER, μια εξερεύνηση του μινιμαλισμού.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ, ελληνική γαστρονομία σε μία από τις πιο παλιές συνοικίες της πολή των Ιωαννίνων.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ INTERIORS NATURAL TINT, ένας μονόχρωμος, μοναστηριακός χώρος που δρα ισάξια με την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς στη γυμνή επιφάνεια.
Vicky Poriki Architects in Ioannina ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ CONCEPT HALL, ένας εσωτερικός κήπος για εκδηλώσεις.